ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράτολμο εγχείρημα: Από την Κρήτη στην Κύπρο κωπηλατώντας όρθιος, για καλό σκοπό! ΒΙΝΤΕΟ

Παράτολμο εγχείρημα: Από την Κρήτη στην Κύπρο κωπηλατώντας όρθιος, για καλό σκοπό! ΒΙΝΤΕΟ

Ένα παράτολμο και θαυμαστό εγχείρημα, τον διάπλου της ανοιχτής θάλασσας, από το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης, το Βάι, ως τη Λεμεσό, ξεκίνησε ο διακεκριμένος ιστιοπλόος και πρωταθλητής Κύπρου το 2014, στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα SUP, της όρθιας κωπηλασίας σε σανίδα.

Ο Κώστας Συμεωνίδης όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Νίκου Τράντα στο anatoli.com επιχειρεί να διασχίσει την απόσταση των 700 χιλιομέτρων σε περίπου 10 μέρες κωπηλατώντας όρθιος στην σανίδα του όλη τη μέρα! 

Θα ξεκουράζεται μόνο τα βράδια, στο θαλαμηγό σκάφος «KAMIRA» με επταμελές πλήρωμα που θα τον ακολουθεί υποστηρίζοντας το όλο εγχείρημα, το οποίο πραγματοποιείται για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Οι χορηγίες που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής της Κύπρου. Η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας της Κύπρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Συμεωνίδης επιχειρεί κάτι παρόμοιο, διασχίζοντας όμως μικρότερες αποστάσεις. Η πρώτη ήταν το 2013, όταν διέσχισε 80 χλμ. από την Πάφο ως τη Λεμεσό. Η δεύτερη, το 2014, όταν διέσχισε 400 χλμ. κωπηλατώντας στη σανίδα του επί 6 ημέρες, από το Καστελλόριζο ως τη Λεμεσό.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top