Δεν χάνονται αυτά! Ίσως η ευκαιρία της αγωνιστικής από τον επιθετικό της ΑΕΛ στο Τσίρειο

Δεν χάνονται αυτά! Ίσως η ευκαιρία της αγωνιστικής από τον επιθετικό της ΑΕΛ στο Τσίρειο

Ίσως το άγχος της πρεμιέρας, ίσως δεν βρέθηκε σε καλό «φεγγάρι» ο επιθετικός της ΑΕΛ Oυέλλινγκτον που τα «παστέλωνε» στα φιλικά ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο φορ της ΑΕΛ βρέθηκε δυο φορές σε «επίκαιρη θέση» δεν κατάφερε όμως να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ιδιαίτερα όμως θα σταθούμε στη δεύτερη φάση, στην οποία ούτε και ο συνάδελφος Παύλος Καδής που έχει ευθύνη της μετάδοσης  δεν κατάλαβε πως χάθηκε ενώ και ο Πάμπος Χριστοδούλου από τον πάγκο χτυπιόταν με αυτό που είδε.

Σίγουρα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έχει τις ικανότητες να διακριθεί ωστόσο μας χάρισε το «highlight» της αγωνιστικής, αφού μετά από κεφαλιά-πάσα πάρε-βάλε του Ντόσσα Τζούνιορ αστόχησε από τα 2 μέτρα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ στηρίζεται στην Κυπριακή Προεδρία: Στενή συνεργασία για Ουκρανία, μεταναστευτικό και στέγαση

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.