Δεν χάνονται αυτά! Ίσως η ευκαιρία της αγωνιστικής από τον επιθετικό της ΑΕΛ στο Τσίρειο

Δεν χάνονται αυτά! Ίσως η ευκαιρία της αγωνιστικής από τον επιθετικό της ΑΕΛ στο Τσίρειο

Ίσως το άγχος της πρεμιέρας, ίσως δεν βρέθηκε σε καλό «φεγγάρι» ο επιθετικός της ΑΕΛ Oυέλλινγκτον που τα «παστέλωνε» στα φιλικά ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της ομάδας του στο πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο φορ της ΑΕΛ βρέθηκε δυο φορές σε «επίκαιρη θέση» δεν κατάφερε όμως να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ιδιαίτερα όμως θα σταθούμε στη δεύτερη φάση, στην οποία ούτε και ο συνάδελφος Παύλος Καδής που έχει ευθύνη της μετάδοσης  δεν κατάλαβε πως χάθηκε ενώ και ο Πάμπος Χριστοδούλου από τον πάγκο χτυπιόταν με αυτό που είδε.

Σίγουρα ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έχει τις ικανότητες να διακριθεί ωστόσο μας χάρισε το «highlight» της αγωνιστικής, αφού μετά από κεφαλιά-πάσα πάρε-βάλε του Ντόσσα Τζούνιορ αστόχησε από τα 2 μέτρα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE