Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας προς εντοπισμό δύο ανήλικων αγοριών

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας προς εντοπισμό δύο ανήλικων αγοριών

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 02:00 τα ξημερώματα επιχείρηση της Αστυνομίας για εντοπισμό δύο ανήλικων αγοριών με ρωσική υπηκοότητα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02:15 της Δευτέρας 22/8 τα ξημερώματα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι απουσιάζουν από τα σπίτια τους δύο ανήλικα αγόρια ηλικίας 11 και 12 χρόνων.

Η τελευταία φορά που θεάθηκαν τα δύο αγόρια ήταν γύρω στις 18:00 την Κυριακή 21/8  και βρίσκονταν στην οικία μίας εκ των δύο μητέρων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας ξεκίνησαν από την ώρα που έγινε η καταγγελία και συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή της τουριστικής Πύλας με τη συμμετοχή της Πολιτικής Άμυνας και της Λιμενικής Αστυνομίας.

Στις έρευνες προς εντοπισμό των δύο ανήλικων παιδιών θα χρησιμοποιηθούν με το πρώτο φως της ημέρας και ανιχνευτικοί σκύλοι από τον Κλάδο Κυνών της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΟΡΟΚΛΙΝΗ: Τέλος καλό όλα καλά με τα αγοράκια που είχαν εξαφανιστεί 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE