Κατεδαφίστηκε γνωστό κτήριο στη Λευκωσία – Νέα πολυώροφη πολυκατοικία στη θέση του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κατεδαφίστηκε γνωστό κτήριο στη Λευκωσία – Νέα πολυώροφη πολυκατοικία στη θέση του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κτήριο που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας κατεδαφίστηκε, ενώ νέο πολυώροφο κτήριο πρόκειται να ανεγερθεί στη θέση του.

 

Της Ματίνας Ζησιάδου

Στο παρελθόν ανήκει το κτήριο ορόσημο επί της Λεωφόρου Μακαρίου, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το κτήριο βρισκόταν απέναντι από το εμπορικό κέντρο City Plaza, ενώ την κατεδάφισή του ανέλαβε η κατασκευαστική εταιρεία Cyfield.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE