ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Η Αστυνομία θα βλέπει «Big Brother» και θα πατάσσει την εγκληματικότητα

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Η Αστυνομία θα βλέπει «Big Brother» και θα πατάσσει την εγκληματικότητα

Τα απανωτά φονικά στην περιοχή της Αγίας Νάπας μπορεί να μην επηρέασαν τον τουρισμό θορύβησαν όμως τις τοπικές αρχές και την Αστυνομία.

Έτσι, αναζητούνται τρόποι και μέθοδοι ώστε οι αρχές να έχουν στην κατοχή τους εργαλεία που θα υποβοηθούν στην πάταξη του εγκλήματος.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μετέδωσε το τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος σε συνεργασία με την Αστυνομία θα τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας σε όλη την πλατεία του χωριού και όχι μόνο.

Οι κάμερες αυτές θα είναι συνδεδεμένες με τον αστυνομικό σταθμό Αγίας Νάπας εκπέμποντας ζωντανή εικόνα.

Με αυτό τον τρόπο τοπικές αρχές και Αστυνομία θεωρούν ότι εγκλήματα όπως του Βρετανού Τζορτζ Λο ίσως να αποφευχθούν στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE