ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται βιαστής! Ταυτοποιήθηκε για δυο στυγερά περιστατικά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται βιαστής! Ταυτοποιήθηκε για δυο στυγερά περιστατικά

Η Αστυνομία Κύπρου ταυτοποίησε την περασμένη βδομάδα δράστη, ο οποίος φέρεται να ήταν ο υπεύθυνος για τον βιασμό δυο γυναικών στη Λεμεσό κατά το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 41χρονο Ρουμάνο ο οποίος ταυτοποιήθηκε μέσω γενετικού υλικού από την βάση δεδομένων της Ιnterpol και της Europol.

Ο εν λόγω άντρας διέμενε στην Κύπρο και ήταν ο υπεύθυνος για δυο στυγερούς βιασμούς που είχαν γίνει το 2009 και το 2011.

Ο πρώτος βιασμός έγινε στις 19/5/ 2009 στη Λεμεσό γύρω στις 23:20 μ.μ, όταν ο Ρουμάνος ακολουθούσε μια νεαρή γυναίκα για ένα περίπου χιλιόμετρο. Στη συνέχεια της επιτέθηκε αρπάζοντας την από τον λαιμό.

Ακολούθως την έσυρε σε ένα υπαίθριο χώρο στάθμευσης χτυπώντας την και βιάζοντας την.

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα  και πάλι στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή του Εναέριου στις 22/3/2011.

Ο δράστης εντόπισε το θύμα του, μια 23χρονη τουρίστρια, να κάθεται μόνη σε ένα παγκάκι κοντά στην παραλία.

Την προσέγγισε αρπάζοντας της 30 ευρώ από την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο. 

Έπειτα, την άρπαξε από το σακάκι την οδήγησε στην παραλία, την έσπρωξε και την χτύπησε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Ο αδίσταχτος βιαστής κατάφερε εν τέλει να ασελγήσει στο κορμί της 23χρονης. Το άγριο περιστατικό συνέβη στις 01:00 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης του ενώ έχει τοποθετηθεί στο stoplist των αεροδρομίων του νησιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

LIVE/Πύρινη κόλαση στην Επ. Λεμεσού: Εκκενώνονται χωριά λόγω της φωτιάς - Κάηκαν σπίτια

Δραματικές είναι οι στιγμές από την πολύ δύσκολη η κατάσταση στην μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από ττην κοινότητα Μαλιάς στην επαρχία Λεμεσού και πλέον έχει επεκταθεί μεταξύ των κοινοτήτων Ομόδους, Άρσους και Βάσας. Συγκεκριμένα ισχυρές δυνάμεις, περιλαμβανομένων οκτώ πτητικών μέσων επιχειρούν στην περιοχή Μαλιάς- Ομόδους- Βάσας στην οποία μαίνεται πυρκαγιά ενώ γίνονται διασώσεις και μετακινήσεις πολιτών, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. Στο σημείο μεταβαίνει και ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Μάριος Χαρτσιώτης. Η πυρκαγιά κατευθύνεται προς την Κοινότητα Βουνί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι επηρεάζονται κατοικίες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία προχωρά με εκκενώσεις στην Κοινότητα Βουνί και η Πολιτική Άμυνα με εκκενώσεις στην Κοινότητα Ποταμιού. Έπιπρόσθετες δυνάμεις στην πυρκαγιά από Λάρνακα, Πάφο και ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE