Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός με δημοσιεύματα: «Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!»

Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός με δημοσιεύματα: «Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!»

​Έξαλλη με όσα γράφονται για την προσωπική της ζωή δηλώνει Ελληνίδα ηθοποιός και, σε συνέντευξή της, ξεσπά για τα επίμαχα δημοσιεύματα, βάζοντας, παράλληλα, τα πράγματα στη θέση τους!

«Είναι δυνατόν να με βομβαρδίζουν στις διακοπές μου με τηλεφωνήματα για τα όσα γράφονται για γκρίζα σύννεφα και οριστικό χωρισμό μου; Κι εγώ πρέπει να απαντώ σε ανυπόστατες φήμες που εφευρίσκουν για να πουλάνε; Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω!», λέει, στον περίγυρό της, η Πηνελόπη Πλάκα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real News».

Τους τελευταίους μήνες, απανωτά είναι τα δημοσιεύματα που λένε ότι η ηθοποιός και ο Κώστας Αποστολάκης περνούν σοβαρή κρίση ή χωρίζουν, μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα συνεχίστηκαν ακόμα και αφότου ο ηθοποιός τα διέψευσε.

«Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν! Άλλωστε, ο σύντροφός μου δήλωσε δημόσια πρόσφατα πως τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει και ότι είναι ράδιο αρβύλα και μόνο. Ούτε αυτό τους αρκεί; Ας σταματήσουν πια αυτή την καραμέλα!», επισημαίνει η Πηνελόπη, διευκρινίζοντας πως το μοναδικό διάστημα που πέρασε χωριστά από τον Κώστα ήταν όταν επισκέφθηκε τους γονείς της, στην Θεσσαλονίκη και εκείνος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Πυρ και μανία Ελληνίδα ηθοποιός: «Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν!»

star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Το Ιράν είναι κοντά στην ήττα», λέει ο Τραμπ - Τεχεράνη και Χεζμπολάχ έπληξαν τουλάχιστον 50 στόχους στο Ισραήλ που απάντησε με βομβαρδισμούς στη Βηρυτό

LIVE: «Το Ιράν είναι κοντά στην ήττα», λέει ο Τραμπ - Τεχεράνη και Χεζμπολάχ έπληξαν τουλάχιστον 50 στόχους στο Ισραήλ που απάντησε με βομβαρδισμούς στη Βηρυτό

Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν: Τέρμα τα αντίποινα, αρχίζει ολοκληρωτικός πόλεμος. Το Ιράν διαμηνύει ότι τα Στενά του Ορμούζ βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Νωρίτερα, το Reuters μετέδωσε ότι το Ιράν τοποθέτησε 12 νάρκες στα Στενά, κάτι που αμφισβήτησε ο Τραμπ. Το Συμβούλιο Ασφαλείας ενέκρινε ψήφισμα των κρατών του Κόλπου κατά του Ιράν. Μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο προς το Ισραήλ, ηχούν σειρήνες στο Μπαχρέιν. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE