Είναι οριστικό! Η πρώτη φωτογραφία της Κουφαλίδου στο SIGMA! Ποιος την καλωσόρισε

Είναι οριστικό! Η πρώτη φωτογραφία της Κουφαλίδου στο SIGMA! Ποιος την καλωσόρισε

Τελικά το SIGMA παρά τις αρχικές σκέψεις να μην προχωρήσουν τη φετινή σεζόν με απογευματινή εκπομπή, αναθεώρησε, βρήκε ομάδα και παρουσιάστρια η οποία και κάνει το comeback της.

 Ο λόγος για τη Γιώτα Κουφαλίδου που μετά τη γέννηση του παιδιού της επιστρέφει δυναμικά στη τηλεόραση. Μετά λοιπόν το PLUS επόμενος σταθμός για την παρουσιάστρια είναι το Sigma.

Η Κουφαλίδου  βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 22/7\8 στα γραφεία του σταθμού όπου και γνωρίστηκε με τους συντελεστές της εκπομπής  και τον σκηνοθέτη Ερρίκο Altenburger να την καλωσορίζει με μια φωτογραφία τους στο Facebook.

Τώρα για τον η παρουσιάστρια θα καταφέρει να φέρει υψηλά ποσοστά στο κανάλι παραμένει άγνωστό, καθώς φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος με Mega και Alpha να δείχνουν ότι θα είναι τα δυο προγράμματα που θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά. 

Θα δώσει όμως τη μάχη της….

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Αν μπορούσα θα έκανα αύριο πρωί αίτηση για να μπει η Κύπρος στο ΝΑΤΟ»

Σε μία από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ανατολική Μεσόγειο, όπου Ελλάδα και Κύπρος καλούνται να αντιμετωπίσουν προκλήσεις που θέτει η Τουρκία του Ερντογάν για να ασκήσουν κυριαρχικά δικαιώματα όπως η χάραξη ΑΟΖ και η κατασκευή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης, ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντά σε ερωτήσεις εφ’ όλης της ύλης από την Έμη Λιβανίου και τον Τέρενς Κουίκ.