ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 40χρονο - Τα βρήκαν όλα σπίτι του

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χειροπέδες σε 40χρονο - Τα βρήκαν όλα σπίτι του

Πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, κοκαΐνη και χάπια έκσταση εντοπίστηκαν στην κατοχή 40χρονου Ιρακινού στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν από τις δέκα το βράδυ της Τρίτης 23/8 ύστερα από πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν στην Αγία Νάπα όχημα που οδηγείτο από Ιρακινό πολιτικό πρόσφυγα ηλικίας 40 χρόνων, μόνιμο κάτοικο Αγίας Νάπας και στην κατοχή του εντοπίστηκαν τρία νάιλον σακουλάκια που το κάθε ένα περιείχε ένα γραμμάριο πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, τρία νάιλον σακουλάκια με κοκαΐνη βάρους ένα γραμμάριο το κάθε ένα και 12 χάπια έκσταση.
 
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 40χρονου, όπου εντοπίστηκαν 22 νάιλον συσκευασίες που το κάθε ένα περιείχε ένα γραμμάριο πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβη, ένα πλαστικό δοχείο εντός του οποίου υπήρχαν οκτώ γραμμάρια κάνναβης, ένα μύλο αλέσεως που περιείχε μισό γραμμάριο κάνναβης, δεύτερο μύλο αλέσεως με ίχνη κάνναβης, ένα πακέτο τσιγάρα μέσα στο οποίο υπήρχαν δέκα κόκκινα χάπια έκσταση, μια νάιλον συσκευασία με άλλα 10 χάπια έκσταση και το ποσό των 3,100 (τριών χιλιάδων εκατόν) ευρώ που πιστεύεται ότι είναι προϊόν αγοραπωλησίας των ναρκωτικών.
 
Ο 40χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία, τέθηκε υπό κράτηση και ανακρίνεται χωρίς όμως να συνεργάζεται.
 
Ο Ιρακινός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE