Αυστραλία: Φωνάζοντας «Αλλάχ Άκμπαρ» μαχαίρωσε 21χρονη μέσα σε ξενώνα

Αυστραλία: Φωνάζοντας «Αλλάχ Άκμπαρ» μαχαίρωσε 21χρονη μέσα σε ξενώνα

Άλλος ένας 30χρονος Βρετανός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση - Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρά του.

«Αλλάχ Άκμπαρ», φώναξε δυνατά και σκόρπισε τον τρόμο μέσα σε ένα χόστελ στο Home Hill του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, σκοτώνοντας μια Βρετανίδα και τραυματίζοντας σοβαρά έναν άντρα. 

Ο δράστης, γαλλικής υπηκοότητας, ηλικίας 29 ετών, επιτέθηκε με μαχαίρι σε κατάσταση σοκ, εισβάλλοντας μέσα στον ξενώνα, ο οποίος ήταν γεμάτος από κόσμο. 


Όπως αναφέρει η αστυνομία, όταν έφτασε στην περιοχή και πλησίασε το σημείο της επίθεσης ήρθε αντιμέτωπη με ένα φρικιαστικό θέαμα. 

Από την επίθεση έπεσε νεκρή μια 21χρονη γυναίκα, ενώ ένας 30χρονος, επίσης Βρετανός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Τα αίτια της επίθεσης και τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα. 


Οι ειδικοί ερευνητές εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο. Ο δράστης συνελήφθη από τις Αρχές, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, λόγω του ότι ήταν τραυματισμένος και εξετάζεται εάν είναι ψυχικά υγιής. 

Ο μανιακός δράστης διέθετε βίζα προσωρινά διαμένοντος προσώπου και δεν ήταν γνώριμος των Αρχών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Εντέκατη μέρα πολέμου - Έτοιμοι για ολοκληρωτικό πόλεμο οι Φρουροί της Επανάστασης -Τρεις όρους έθεσε το Ιραν

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline: