Κάνουν τα μπάνια τους άνετα οι φυλακισμένες - Τι είπε η Αριστοτέλους

Κάνουν τα μπάνια τους άνετα οι φυλακισμένες - Τι είπε η Αριστοτέλους

Απορρίπτει τις φήμες περί μολυσμένου νερού στην πισίνα των κεντρικών φυλακών η αναπληρώτρια διευθύντρια Άννα Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος την Τετάρτη 24/8, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί η φήμη ότι η πισίνα στη γυναικεία πτέρυγα των Κεντρικών Φυλακών είχε μολυνθεί και ότι πλέον δεν χρησιμοποιείται. 

Η αναπληρώτρια διευθύντρια των κεντρικών φυλακών Άννα Αριστοτέλους διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πισίνα και ότι θα παραμείνει μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη. 

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι βουτιές της Σκορδέλη και άλλων γυναικών στην πισίνα των Κεντρικών Φυλακών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Τραγωδία στη Χλώρακα: Διακοπές που μετατράπηκαν σε εφιάλτη - Συγκλονίζουν οι συνθήκες θανάτου του τρίχρονου αγοριού

Συγκλονίζουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τρίχρονο αγοράκι τουριστών που διέμεναν σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Χλώρακα, έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό τέλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE