Παράταση για το σχέδιο εθελουσίας εξόδου της Αρχής Λιμένων Κύπρου

Παράταση για το σχέδιο εθελουσίας εξόδου της Αρχής Λιμένων Κύπρου

Ολιγοήμερη παράταση έδωσε η Αρχή Λιμένων Κύπρου (ΑΛΚ) για την υποβολή αιτήσεων από τους εργαζόμενους της Αρχής που εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν μέσω του σχεδίου εθελούσιας εξόδου.

Τη δεύτερη κατά σειρά παράταση στην υποβολή αιτήσεων εθελουσίας εξόδου, έδωσε η Αρχή Λιμένων Κύπρου. Αρχικά η υποβολή αιτήσεων θα ολοκληρωνόταν στις 24 Ιουλίου, ωστόσο δόθηκε παράταση δύο ημερών, οπότε και εκπνέει οριστικώς η προθεσμία.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο businessnews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE