Δυο Κύπριοι παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς: Έκαναν έρανο και αγόρασαν παπούτσια για τα παιδιά της Τανζανίας

Δυο Κύπριοι παραδίδουν μαθήματα ανθρωπιάς: Έκαναν έρανο και αγόρασαν παπούτσια για τα παιδιά της Τανζανίας

Πήραν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν τα άπορα παιδιά της Τανζανίας. Εθελοντικά μάζεψαν λεφτά, αγόρασαν παπούτσια και ταξίδεψαν μέχρι τη μακρινή Τανζανία ώστε να τα χαρίσουν στα άπορα παιδιά.

Ο Σωκράτης Ρωσσίδης και ο Γιώργος Τσίκκος μίλησαν στην κάμερα του Alpha Κύπρου και τη συνάδελφο Ραφαέλα Στυλιανού για την εμπειρία τους αυτή, ενώ υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν τη προσπάθεια τους, με στόχο τα παπούτσια να φτάσουν μέχρι και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Τανζανίας.

Οι δυο νέοι ήδη μαζεύουν λεφτά για το επόμενο «ταξίδι ανθρωπιάς» δίνοντας παράλληλα και μαθήματα ανθρωπιάς σε όλους μας. Ωστόσο χρειάζονται βοήθεια, στο δύσκολο αυτό εγχείρημα τους. Όλοι μας με μια μικρή εισφορά μπορούμε να στηρίξουμε τους δυο λεβέντες αλλά κυρίως να βοηθήσουμε ώστε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδάκια να αποκτήσουν ένα ζευγάρι παπούτσια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE