Νεκρός άνδρας στην Αγ. Ναπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο
Περαστικοί εντόπισαν τη σορό του νεκρού άνδρα στο παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας το πρωί του Σαββάτου (08/11)

Ο λόγος για την 24χρονη τραγουδίστρια Ζοζεφιν (πρόσφατα την είδαμε στο Your Face Sounds Familiar) και τον Κύπριο εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ που το τελευταίο διάστημα έγιναν ζευγάρι, ενώ περνούν και τις διακοπές τους μαζί στα Ελληνικά νησιά.
Ο αρρενωπός Κύπριος εφοπλιστής, που κατά το παρελθόν έχει μπλέξει στα ερωτικά δίχτυα του πανέμορφα κορίτσια, όπως την παρουσιάστρια Ευαγγελία Αραβανή δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη φρεσκάδα και στο ταλέντο της Ζοζεφίν. Αλλωστε η μουσική είναι ένα από τα κοινά ενδιαφέροντά τους καθώς και ο ίδιος παίζει ντραμς
Από τη μεριά της η Ζοζεφιν, χώρισε πρόσφατα και αποφάσισε να τηρήσει αυτό που λέει το τραγούδι «Ο έρωτας με έρωτα περνάει» Εμείς ελπίζουμε η σχέση τους να κρατήσει περισσότερο από τις προηγούμενες τους!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




