Αν είναι δυνατόν! 9χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη γιαγιά του για τον πιο ηλίθιο λόγο!

Αν είναι δυνατόν! 9χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη γιαγιά του για τον πιο ηλίθιο λόγο!

Αντιμέτωπος με την κατηγορία του φόνου εκ προθέσεως βρίσκεται ένας 14χρονος από το Χάρμποκρικ της Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, καθώς φέρεται να σκότωσε την 60χρονη γιαγιά του, διότι τον... πίεζε να πάει στο σχολείο!

Ο Χάντερ Ρίλεϊ Ρίισερ συνελήφθη από την αστυνομία της περιοχή για τη δολοφονία της γιαγιάς του, Σάντρα Όρτον, την οποία πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι. Ακολούθως, ο 14χρονος ειδοποίησε το σύζυγό της, ότι τη βρήκε στο σπίτι τραυματισμένη και κάλεσε την αστυνομία προκειμένου να καταγγείλει το περιστατικό.

Στους αστυνομικούς ωστόσο, ομολόγησε το έγκλημά του, λέγοντας πως σκότωσε την 60χρονη γυναίκα, διότι δεν ήθελε να πάει σε μία συγκέντρωση στο σχολείο(Αν είναι δυνατόν).

Cops say Sandra Orton, 60, was found dead inside her vehiclie in the driveway of this house in Harborcreek Township, Pennsylvania

Στην Πενσιλβάνια, οι ανήλικοι που κατηγορούνται για φόνο από πρόθεση, δικάζονται ως ενήλικες και στη συνέχεια έχουν δικαίωμα να ασκήσουν έφεση και να ζητήσουν την εκδίκαση της υπόθεσης ως ανήλικοι. Η εξέταση της υπόθεσής του ορίστηκε για τις 2 Σεπτεμβρίου.

Sandra Orton, 60, was fatally shot at home (pictured) with a .22-caliber rifle on Tuesday and died at the scene, cops say

Πηγη: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Ξανά στη Βουλή η διαχείριση πυρκαγιών και η αποκατάσταση πληγέντων

Σε κοινή συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος τίθενται εκ νέου προς εξέταση οι πτυχές της φονικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στα κρασοχώρια της Λεμεσού. Πρόκειται για την δεύτερη συνεδρίαση που καταπιάνεται με το θέμα αυτό και, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εσωτερικών, αναμένεται ότι θα χρειαστεί και τρίτη συνεδρίαση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

BEST OF TOTHEMAONLINE