Κυπριακό: Το διακύβευμα της νέας πενταμερούς διάσκεψης - Σημείο καμπής ή χαμένη ευκαιρία
Το Κυπριακό εισέρχεται ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή, ενόψει της νέας πενταμερούς διάσκεψης που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο, στη Νέα Υόρκη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» οι δυο καταζητούμενοι ισχυρίστηκαν στις κατοχικές αρχές ότι δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν αλλά μόνο να τον εκφοβίσουν και να τον τραυματίσουν.
Την ίδια ώρα θυμίζουμε ότι η 48χρονη Ε/κ συνεργός των δυο Τ/κ παραμένει υπό κράτηση μετά από ανανέωση του διατάγματος κράτησης της στο Δικαστήριο το οποίο και όρισε την 1η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας.
Αναμένεται ότι την 1η Σεπτεμβρίου η Κατηγορούσα Αρχή θα απαγγείλει στην 48χρονη τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αυτή θα απαντήσει κατά πόσον τις αποδέχεται ή όχι.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις