Δεν χρειάζεται να γίνουν τα καλλιστεία! Στο Mega βρήκαν την νέα Star Κύπρος - Δείτε την

Δεν χρειάζεται να γίνουν τα καλλιστεία! Στο Mega βρήκαν την νέα Star Κύπρος - Δείτε την

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται στο Mega αναφορικά με το ξεκίνημα της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, με τις εκπομπές και τις σειρές του σταθμού να στοχεύουν σε πολύ ψηλά ποσοστά τηλεθέασης και φέτος.

Ένα από τα «προϊόντα» του Mega που κάθε χρόνο ξεχωρίζει είναι και ο διαγωνισμός ομορφιάς Star Κύπρος, με 20 κορίτσια να κυνηγούν το στέμμα και τους τίτλους. Ωστόσο φαίνεται πως στους διαδρόμους του σταθμού εντόπισαν την νέα Star. Tουλάχιστον αυτό υποστηρίζει ο Τάσος Ευαγγέλου, χαριτολογώντας όπως πάντα.

Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η Χριστιάνα Αντωνίου. Η νεαρή δημοσιογράφος μπορεί να μην διαθέτει το κατάλληλο ύψος και τις αναλογίες, η χάρη της και η τσαχπινιά της όμως μας ξεπερνά!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.