ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Φωτιά σε υποστατικό που ανήκει σε κάτοικο Αγίας Νάπας

ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Φωτιά σε υποστατικό που ανήκει σε κάτοικο Αγίας Νάπας

Φωτιά που ξέσπασε σε υποστατικό στο Λιοπέτρι, ιδιοκτησίας 39χρονου από την Αγία Νάπα, κατέστρεψε γεωργικά εργαλεία άγνωστης αξίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αργά το απόγευμα της Παρασκευής 26/8, έγινε αντιληπτή φωτιά σε υποστατικό σε αγροτική περιοχή στο Λιοπέτρι το οποίο ανήκει σε 39χρονο κάτοικο Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για μικρό οικοδόμημα, το οποίο χρησιμοποιείται ως αποθήκη γεωργικών υλικών και ως βοηθητική κουζίνα.  Εντός του υποστατικού  υπήρχαν διάφορα γεωργικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για άρδευση,  τα οποία καταστράφηκαν. Η αξία των εργαλείων είναι άγνωστη μέχρι στιγμής.

Το πρωί του Σαββάτου 27/8 αναμένεται να διενεργηθούν εξετάσεις από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, οι οποίες αναμένεται να καταδείξουν τα αίτια της φωτιάς.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE