ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πρώτη δημόσια απολογία του Φώτη Παπουλή για τα επεισόδια: «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο της Ανόρθωσης ...»

Η πρώτη δημόσια απολογία του Φώτη Παπουλή για τα επεισόδια: «Ζητώ συγνώμη από τον κόσμο της Ανόρθωσης ...»

Για πρώτη φορά ο Παπουλής ανοίγει τον φάκελο και εξιστορεί τα όσα συνέβησαν στον συγκεκριμένο αγώνα, ο ίδιος εμφανίζεται μετανιωμένος, μιας και ήταν άμεσα εμπλεκόμενος στα όσα συνέβησαν.

«Παρόλο που εκείνο το διάστημα μου δόθηκε η δυνατότητα να κάνω δηλώσεις, προτίμησα να μη το πράξω. Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσω για αυτό το θέμα, γιατί θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα», αναφέρει αρχικά ο ποδοσφαιριστής. 

«Βγήκε προς τα έξω μια εντελώς διαφορετική εικόνα για μένα, απ’ αυτό που είμαι στην πραγματικότητα», σημειώνει.

«Όταν βγήκα από τη φυσούνα για να μπω στον αγωνιστικό χώρο, είδα να υπάρχει φασαρία στον πάγκο μας. Ως αρχηγοί της ομάδας, μαζί με τον Γιώργο Μερκή, τρέξαμε να προστατεύσουμε τους συμπαίκτες μας. Χωρίς να γνωρίζω τι είχε προηγηθεί, προσπάθησα να βοηθήσω. Αυτό ήταν το λάθος μου. Παρασύρθηκα από την ένταση της στιγμής», εξομολογείτε στο Down Town.

Μετανιωμένος για τα όσα έγιναν δηλώνει «Έκανα κάποια πράγματα που δεν αρμόζουν σε έναν αθλητή και έναν οικογενειάρχη. Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποτελούμε πρότυπα για τα παιδιά. Δυστυχώς άθελα μου μπήκα κι εγώ σε αυτό το ‘παιχνίδι’. Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Από μέρους μου, έχει λήξει αυτή η ιστορία. Ζητώ συγνώμη εάν έφερα, χωρίς να το θέλω, σε δύσκολη θέση την ομάδα μου, καθώς και τον κόσμο του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης».

«Είμαι λίγο ευέξαπτος και νευρικός, αλλά όχι σε σημείο που να δημιουργώ φασαρίες. Παθιάζομαι πολύ με αυτό που κάνω. Είμαι εγωιστής και δεν μου αρέσει να χάνω. Εκτός γηπέδων όμως, είμαι εντελώς διαφορετικός», καταλήγει. 

Eμείς σας θυμίζουμε τα όσα έγιναν στο Τσίρειο Στάδιο με το πιο κάτω βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top