Η Ρωσία ήρε την απαγόρευση για ναυλωμένες πτήσεις προς Τουρκία – Τέρμα στα έμμεσα οφέλη της Κύπρου

Η Ρωσία ήρε την απαγόρευση για ναυλωμένες πτήσεις προς Τουρκία – Τέρμα στα έμμεσα οφέλη της Κύπρου

Φαίνεται πως δεν έμελλε να κρατήσουν για πολύ τα εμπάργκο που είχε επιβάλει η Ρωσία προς την Τουρκία, μετά από την κατάρριψη ρωσικού αεροσκάφους στη Συρία.

Η Ρωσία ήρε την Κυριακή (28/08) την απαγόρευση που είχε επιβάλει στις ναυλωμένες πτήσεις προς την Τουρκία, ανέφερε στην ιστοσελίδα της η κυβέρνηση.

Αυτό σημαίνει πως τα έμμεσα οφέλη που είχε η Κύπρος (βλ.τουρισμό), όπως για παράδειγμα η μαζική κάθοδος ρωσικών ομάδων για διοργανώσεις και φιλικά παιχνίδια, δεν θα είναι πλέον τόσο αισθητά. 

Όπως σημειώνεται στο ΚΥΠΕ, η Ρωσία είχε απαγορεύσει τις ναυλωμένες πτήσεις προς την Τουρκία, που ήταν ένας δημοφιλής προορισμός των Ρώσων για τις διακοπές τους, μετά την κατάρριψη ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από τον τουρκικό στρατό τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE