Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Σύμφωνα με την Αστυνομία την Κυριακή 28/8, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 29χρονη από την Ουκρανία, τουριστική αντιπρόσωπο, κάτοικο Παραλιμνίου, ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Αυγούστου άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της που είχε τοποθετημένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου της το οποίο ήταν σταθμευμένο και κλειδωμένο στην Αγία Νάπα.
Σύμφωνα με την καταγγελία η τσάντα αξίας 120 ευρώ, περιείχε το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ και άλλα προσωπικά αντικείμενα, όλα συνολικής αξίας 2.400 ευρώ.
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και ύστερα από εξέταση του οχήματος διαπιστώθηκε ότι οι δράστες θρυμμάτισαν το πίσω αριστερό παράθυρο και ακολούθως έκλεψαν την τσάντα που βρισκόταν στο κάθισμα.
Στο όχημα δεν υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού ενώ υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής.
Στην περιοχή δεν υπάρχουν κάμερες ασφάλειας που να καλύπτουν τον συγκεκριμένο χώρο.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις