ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Είχε κλειδώσει το αυτοκίνητο της αλλά όταν επέστρεψε δεν βρήκε τίποτα!

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Είχε κλειδώσει το αυτοκίνητο της αλλά όταν επέστρεψε δεν βρήκε τίποτα!

Χρήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 2.400 ευρώ που βρίσκονταν σε τσάντα Ουκρανής έκλεψαν άγνωστοι από το αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την Κυριακή 28/8, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από 29χρονη από την Ουκρανία, τουριστική αντιπρόσωπο, κάτοικο Παραλιμνίου, ότι τα ξημερώματα της Κυριακής 28 Αυγούστου  άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν την τσάντα της που είχε τοποθετημένη στο πίσω κάθισμα του αυτοκίνητου της το οποίο ήταν σταθμευμένο και κλειδωμένο στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την καταγγελία η τσάντα αξίας 120 ευρώ, περιείχε  το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ και άλλα προσωπικά αντικείμενα, όλα συνολικής αξίας  2.400 ευρώ. 

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και ύστερα από  εξέταση του οχήματος διαπιστώθηκε ότι οι δράστες θρυμμάτισαν το πίσω αριστερό παράθυρο και ακολούθως έκλεψαν την τσάντα που βρισκόταν στο κάθισμα.

Στο όχημα δεν υπήρχε εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού ενώ υπάρχει ασφάλεια έναντι κλοπής.

Στην περιοχή δεν υπάρχουν κάμερες ασφάλειας που να καλύπτουν τον συγκεκριμένο χώρο.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Συνάντηση ΠτΔ-Δένδια: Η ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας στο επίκεντρο

Στην ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας και στην ανάδειξη των δυνατοτήτων των αμυντικών βιομηχανιών των δύο χωρών αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, σε συνάντηση που είχαν στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE