ΠΑΦΟΣ: Θα πληρώσουμε τις σεξουαλικές ορμές του Α.Ν – Του έκανε «πλάτες» ο διευθυντής της Υπηρεσίας

ΠΑΦΟΣ: Θα πληρώσουμε τις σεξουαλικές ορμές του Α.Ν – Του έκανε «πλάτες» ο διευθυντής της Υπηρεσίας

Αποζημιώσεις για ηθική βλάβη καλείται να πληρώσει η Κυπριακή Δημοκρατία δηλαδή ο φορολογούμενος πολίτης επειδή ένας προϊστάμενος δημόσιας υπηρεσίας παρενοχλούσε σεξουαλικά υφιστάμενη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η παραπονούμενη προσέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας αποζημιώσεις καθώς υπέστη σύμφωνα με την μαρτυρία της ταπεινωτική συμπεριφορά στο χώρο εργασίας της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το 2006 κατά την περίοδο Ιανουαρίου και Μαΐου όταν ο Α.Ν την εκφόβιζε και την παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Η ίδια προχώρησε αρχικά σε καταγγελία του περαστικού στον διευθυντή του τμήματος όμως όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο ίδιος έκανε πλάτες στον προϊστάμενο.

Εν τέλει, το δικαστήριο Εργατικών Διαφορών Πάφου, αποφάσισε όπως η Κυπριακή Δημοκρατία καταβάλει στην παραπονούμενη το ποσό των 22.000 ευρώ για τις πράξεις του προϊστάμενου της Υπηρεσίας. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η επίσημη ενημέρωση της Ολομέλειας από την Πρόεδρο της Βουλή των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου ότι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις επιβεβαίωσε και θεσμικά την  πολιτική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE