Υπέκλεπτε στοιχεία πιστωτικών για να αγοράζει αεροπορικά εισιτήρια

Υπέκλεπτε στοιχεία πιστωτικών για να αγοράζει αεροπορικά εισιτήρια

Ένας 55χρονος βρίσκεται πίσω από τη διαδικτυακή απάτη σε βάρος κατόχων πιστωτικών καρτών, τα στοιχεία των οποίων υπέκλεψε και έκανε αγορές αεροπορικών εισιτηρίων.

Το πρωί της 26ης Αυγούστου πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 55χρονου στην Αττική και διαπιστώθηκε ότι είναι κάτοχος της επίμαχης σύνδεσης διαδικτύου, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής που σχετίζεται με την παράνομη δραστηριότητά του.

Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στο αρμόδιο Τμήμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Πολιτική πίεση πίσω από το τετ-α-τετ Παπαδόπουλου – Γιακουμή: Συναντήσεις με πρώην στελέχη κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου

Σε μια περίοδο όπου τα ποσοστά των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε στη Λάρνακα τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή, Μιχάλη Γιακουμή.

BEST OF TOTHEMAONLINE