Με εξώδικο διακανονισμό την «γλύτωσε» ο… καπνοπώλης της Λευκωσίας

Με εξώδικο διακανονισμό την «γλύτωσε» ο… καπνοπώλης της Λευκωσίας

Σε εξώδικο διακανονισμό, ύψους €30.000, προχώρησε το Τμήμα Τελωνείων με Ελληνοκύπριο, στην κατοχή του οποίου είχαν βρεθεί 277 κούτες με 200 τεμάχια τσιγάρα η κάθε μια και 22 κιλά και 750 γραμμάρια καπνού, όλα αφορολόγητα.

Τα τσιγάρα και ο καπνός είχαν κατασχεθεί από την Αστυνομία το περασμένο Σάββατο, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση, το Τμήμα Τελωνείων, με την ολοκλήρωση της διερεύνησης την Τρίτη (30/8), αποδέχτηκε το αίτημα του Ελληνοκύπριου, ο οποίος είχε συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα, για εξώδικο διακανονισμό με την καταβολή χρηματικού ποσού, ύψους €30.000.

Με την είσπραξη του πιο πάνω ποσού και την εγκατάλειψη των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων στο Τμήμα Τελωνείων, ο ύποπτος απολύθηκε, καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ετοιμαζόταν για… καπνοπωλείο - 277 κούτες τσιγάρα και 23 κιλά καπνού αξίας 15.115 ευρώ στο σπίτι του!

Μέσα για πέντε ημέρες ο… καπνοπώλης της Λευκωσίας

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE