Αυτός είναι ο παρουσιαστής της κυπριακής tv που «κτυπά» 51,9%! Σταθερή αξία η παρτενέρ του!

Αυτός είναι ο παρουσιαστής της κυπριακής tv που «κτυπά» 51,9%! Σταθερή αξία η παρτενέρ του!

Κι αν πιστεύατε ότι εν έτη 2016 δεν γράφονται τέτοια νούμερα, ο δημοσιογράφος αποδεικνύει το αντίθετο...

Ο Αντρέας Δημητρόπουλος έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα, 29 Αυγούστου, από την τηλεόραση του Σιγμα, με την ενημερωτική πρωινή εκπομπή «Πρωτοσελιδο».  

Ο δημοσιογράφος μας καλημέρισε έχοντας στο πλευρό του την Νατάσα Ευριπίδου στις 6:45 πμ και στις 7:00 το πρωί τα νούμερα έγραφαν 51,8. Εκείνη τη στιγμή η εκπομπή ασχολήθηκε με τις αγορές των σχολικών ειδών και παρέθετε τα στοιχεία μιας έρευνας για το τι αγοράζουν και πόσα ξοδεύουν οι Κύπριοι στα σχολικά είδη των παιδιών τους. 

Την ίδια ώρα απέναντί του Δημητρόπουλου, στον Alpha έκανε επίσης πρεμιέρα ο πρώην συνεργάτης του και πολύ καλός του φίλος Παναγιώτης Δημόπουλος, ο οποίος αντιστοίχως έγραφε 11,5%. 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρόπουλος και δημοπουλος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE