Αλλάζει ώρα το Champions League!

Αλλάζει ώρα το Champions League!

Μετά τις αλλαγές ως προς τις ομάδες που θα προκρίνονται στο Champions League, και οι οποίες θα ισχύσουν από τη σεζόν 2018-2019, η UEFA φαίνεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει και την ώρα διεξαγωγής των αγώνων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Έτσι, όπως γράφει η γερμανική «Sport Bild» τα παιχνίδια δεν θα ξεκινούν στις 21:45 (ώρα Κύπρου), αλλά στις 20:00 και στις 22:00 όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Europa League.

Το ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο λόγος της συγκεκριμένης αλλαγής αφορά θέματα marketing. Οι άνθρωποι της UEFA θεωρούν πως θα υπάρξουν μεγαλύτερα τηλεοπτικά, αλλά και διαφημιστικά έσοδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Κόστα: Κυπριακό, Τουρκία και ευρωπαϊκός προϋπολογισμός

Στα θέματα που θα απασχολήσουν την αυριανή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE