Στα μαύρα το ζεύγος Γιάννου και Μαρίας Ιωάννου! Βαθιά η θλίψη για τον χαμό του αδελφού τους!

Στα μαύρα το ζεύγος Γιάννου και Μαρίας Ιωάννου! Βαθιά η θλίψη για τον χαμό του αδελφού τους!

Βυθίστηκε στο πένθος το λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz...

Ο Γιάννος και η Μαρία Ιωάννου περνούν δύσκολες στιγμές, αφού ο αδελφός του επιχειρηματία, Σόλωνας Ιωάννου εγκατέλειψε τα εγκόσμια. 

Ο ιδιοκτήτης των κοσμηματοπωλείων Nikos Ioannouέριξε μαύρο στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media και θέλησε να γράψει ένα λακωνικό μήνυμα για την μεγάλη απώλεια της οικογένειάς του.

«Είναι με βαθιά θλίψη που καλούμαστε να αποχαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας γιο και αδερφό, Σόλωνα Ιωάννου... Πολυαγαπημένε μας Σόλων, θα μας λείψεις, θα είσαι πάντα στη μνήμη μας. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τα μηνύματα συμπαράστασης».  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE