Νέα συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό

Νέα συνάντηση Αναστασιάδη - Ακιντζί στο πλαίσιο των συνομιλιών για το Κυπριακό

Νέα συνάντηση έχουν στις 10 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, στο πλαίσιο των υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

Πρόκειται για την τρίτη από τις εφτά προγραμματισμένες συναντήσεις των δύο ηγετών, που ξεκίνησαν στις 23 Αυγούστου, στο πλαίσιο της εντατικοποιημένης φάσης των συνομιλιών.

Κατά την άφιξή του στο Προεδρικό μετά την τελευταία συνάντηση των ηγετών, την περασμένη Δευτέρα, διάρκειας πέραν των 4 ωρών, και απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε αναφέρει ότι «έχουμε συμφωνήσει να μην γίνουν δηλώσεις κατά τη διάρκεια αυτών των έξι σημαντικών συναντήσεων, να εκδοθεί ένα δελτίο Τύπου στις 14 του μηνός (σσ Σεπτεμβρίου)».

Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι «αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει πρόθεση για την όποια συσκότιση, αλλά είναι για να γίνει πιο αποτελεσματική η δουλειά σ` αυτή την σημαντική περίοδο».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE