Συναγερμός για γυναίκα με εκρηκτικά στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Συναγερμός για γυναίκα με εκρηκτικά στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Σύμφωνα με το περιοδικό Focus εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος όταν έφτασε σε σημείο όπου γίνονται έλεγχοι ασφαλείας.

Συναγερμός έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στη γερμανική αστυνομία μετά την απειλή για επιβάτη που δεν πέρασε έλεγχο ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό FOCUS κάνουν λόγο για μια γυναίκα η οποία φέρεται να έχει εκρηκτικά και η οποία εξαφανίστηκε μέσα στο πλήθος όταν έφτασε σε σημείο όπου γίνονται έλεγχοι ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών ΜΜΕ εχουν ήδη εκκενωθεί αρκετοί τερματικοί σταθμοί.

«Όλοι οι επισκέπτες καλούνται να φύγουν από το κτήριο άμεσα. Εκκενώνονται οι όροφοι 1 και 2 του τερματικού σταθμού» είναι το μήνυμα που ακούγεται απο τα μεγάφωνα του σταθμού.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου μέσω του επίσημου λογαριασμού στο Twitter «ένα άτομο προτού ολοκληρωθεί ο έλεγχος της εναέριας ασφάλειας , εισήλθε στην ελεγχόμενη περιοχή  των αερομεταφορών του τερματικού σταθμού  Τ1».

 

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, θα γίνει επανέλεγχος όλων των επιβατών που είχαν περάσει ήδη από τον έλεγχο ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE