Έπιασαν τόνο 220 κιλών στην Κεφαλονιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έπιασαν τόνο 220 κιλών στην Κεφαλονιά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το ψάρι πιάστηκε κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού.

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας ψαράς από το Ληξούρι Κεφαλονιάς, όταν έπιασε στα δίχτυα του τόνο 220 κιλών!

Ο τόνος ψαρεύτηκε κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού και αμέσως οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να δουν την εντυπωσιακή ψαριά.

Οι τόνοι έχουν σώμα υδροδυναμικό και συμπαγές και μπορούν να φτάσουν σε μεγάλες ταχύτητες, μέχρι 70 χιλιόμετρα την ώρα. Το κρέας του τόνου είναι κόκκινο, σε αντίθεση με άλλα ψάρια που έχουν λευκό κρέας. Αυτή η απόχρωση οφείλεται στη παρουσία μυοσφαιρίνης στους μύες του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Στο Προεδρικό η ηγεσία της AIPAC: Τι συζητήθηκε για ΗΠΑ, Ισραήλ και Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε αντιπροσωπεία της οργάνωσης AIPAC. Οι εξελίξεις στο Κυπριακό, η κατάσταση στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής, οι σχέσεις Κύπρου – ΗΠΑ, καθώς και η συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο, Ισραήλ και ΗΠΑ, ήταν ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την ηγεσία της οργάνωσης AIPAC, σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE