Εντοπίστηκε το ακυβέρνητο σκάφος δυτικά των Παξών μετά από πολύωρες έρευνες

Εντοπίστηκε το ακυβέρνητο σκάφος δυτικά των Παξών μετά από πολύωρες έρευνες

Εντοπίστηκε μετά από αρκετές ώρες έρευνας από σκάφη του λιμενικού των Ιονίων Νήσων και της Ηγουμενίτσας το ακυβέρνητο σκάφος που είχε εκπέμψει sos στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στους Παξούς και στην Ηγουμενίτσα στη δυτική Ελλάδα.

Το σκάφος εντοπίστηκε τελικά 25 ναυτικά μίλια δυτικά των Παξών. Σε αυτό επέβαιναν 30 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του χειριστή.

Είναι όλοι μετανάστες χωρίς χαρτιά οι οποίοι απέπλευσαν τα ξημερώματα παρανόμως από κάποια ακτή της Πρέβεζας με τελικό προορισμό την Ιταλία, όμως το σκάφος υπέστη μηχανική βλάβη και έμεινε ακυβέρνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το λιμενικό, όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους ενώ σπεύδει στην περιοχή και άλλο ένα σκάφος για να τους παραλάβει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Η θετική κατάληξη περνά μέσα από τον υπεύθυνο διάλογο και την κοινή βούληση όλων των πλευρών»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE