Πικάντικη αποκάλυψη ηθοποιού του Μπρούσκο σε Κυπριακό περιοδικό: «Έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης»

Πικάντικη αποκάλυψη ηθοποιού του Μπρούσκο σε Κυπριακό περιοδικό: «Έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης»

Σε μία δήλωση που προκαλεί έντονη αίσθηση προχώρησε ο νέος ηθοποιός, στην τελευταία του συνέντευξη.

Ο λόγος για το Νίκο Πολυδερόπουλο, ο οποίος θα είναι το νέο πρόσωπο στην σειρά του ΑΝΤ1, και θα μπει για τα καλά στις ζωές μας στην τέταρτη σεζόν της σειράς. Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως παρότι δεν παρακολουθούσε καθημερινά την σειρά, ένιωθε κάποια «τσιμπήματα ζήλειας για να ήταν σε αυτή τη δουλειά»

Πρόκειται αναμφισβήτητα για έναν εντυπωσιακό άντρα, που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, ειδικά το γυναικείου φύλου με την είσοδό του στο Μπρούσκο. Σε ότι αφορά την προσέγγιση που κάνει ο ίδιος στις γυναίκες αποκάλυψε: «Είμαι παραδοσιακός και μου αρέσει να κάνω εγώ το πρώτο βήμα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν με εξιτάρει και μια κοπέλα που έχει το θάρρος να με πλησιάσει και να διεκδικήσει αυτό που θέλει».

Μάλιστα ρωτήθηκε και για το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ. «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης. Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες!», είπε γελώντας στο Down Town Κύπρου και τον Γιώργο Πράσινο.

Image result for Νίκο Πολυδερόπουλο μπρουσκο

Image result for Νίκο Πολυδερόπουλο μπρουσκο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Μαύρη επέτειος: Συμπληρώνονται 61 χρόνια από τον βομβαρδισμό της Τηλλυρίας - «Η περιοχή οδηγείται στον τελικό αφανισμό»

Συμπληρώνονται σήμερα 61 χρόνια από τον Αύγουστο του 1964, όταν ξεκίνησαν οι φονικοί βομβαρδισμοί της Τηλλυρίας από την τουρκική αεροπορία.  Για τρεις συνεχόμενες μέρες, από τις 7 μέχρι και τις 9 Αυγούστου, οι Τούρκοι βομβάρδιζαν την περιοχή με τις βόμβες ναπάλμ να πέφτουν βροχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE