Η νέα φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Άλλαξε και πάλιν το look της!

Η νέα φωτογραφία της Μίνας Αρναούτη! Άλλαξε και πάλιν το look της!

Μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram το νέο χρώμα στα μαλλιά της...

 

Η Μίνα Αρναούτη, μετά τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας της, φαίνεται πως αναρρώνει κι έχει επιστρέψει και πάλι στο σπίτι της. Αυτό τουλάχιστον φανερώνει το χαμόγελο αλλά και η αλλαγή που έχει κάνει στο χρώμα των μαλλιών της.

Η ίδια ωστόσο σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου, αν έχει επιστρέψει από το νοσοκομείο, δεν έχει απαντήσει ακόμη ενώ πολλοί είναι αυτοί που της εύχονται «καλή ανάρρωση».

Πάντως η συνεπιβάτης του Παντελη Παντελίδη στο μοιραίο τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή ποζάρει στο φακό με χαμόγελο και νάζι.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE