Εκ. Διευθυντής Noble: «Πρώτα θα προσδιορίσουμε το κόστος»

Εκ. Διευθυντής Noble: «Πρώτα θα προσδιορίσουμε το κόστος»

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που θα πρέπει να εξεταστεί είναι ο προσδιορισμός του κόστους, ενώ έγινε και αναφορά στον πλωτό σταθμό υγροποίησης, κατά την συνάντηση του ΠτΔ με αντιπροσωπείες των εταιρειών Noble, Shell και Delek στο Προεδρικό.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Noble είπε πως είχαν την ευκαιρία κατά τις συναντήσεις τους με τον Πρόεδρο και στο Υπουργείο Ενέργειας να δουν πού βρίσκονται σε ό,τι αφορά το έργο αυτό και τα σχέδιά τους για το τί πρέπει να κάνουν για να προχωρήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο businessnews.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Το «φάρμακο», τα «ιπτάμενα» τασάκια, η σιέστα και το… γυμναστήριο – Δείτε βίντεο

Για τις μεγάλες του αδυναμίες και τη ζωή μετά το Προεδρικό με έμφαση στην υγεία του μιλάει στην κάμερα του ThemaOnline o τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE