ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ασυγκράτητος ο δικηγόρος «Δον Ζουάν»! Μετά τα μηνύματα και άσεμνη επίθεση σε συνάδελφο του

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ασυγκράτητος ο δικηγόρος «Δον Ζουάν»! Μετά τα μηνύματα και άσεμνη επίθεση σε συνάδελφο του

Ως ασυγκράτητος χαρακτηρίζεται ο δικηγόρος από την Λάρνακα ο οποίος φέρεται να παρενοχλεί αριθμό νεαρών συναδέλφων του.

Ο αριθμός των γυναικών που φέρεται να έχει παρενοχλήσει γραπτώς (μέσω μηνυμάτων) αλλά και λεκτικός φτάνει τις οκτώ σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση.

Μάλιστα, πρόσωπο που επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας μετά το αρχικό δημοσίευμα μας το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ: ΛΑΡΝΑΚΑ: Νεαρός δικηγόρος παρενοχλεί γυναίκες συναδέλφους του, μας ανέφερε ότι, ο εν λόγω δικηγόρος δεν έμεινε μόνο στα μηνύματα αλλά σε μια περίπτωση επιτέθηκε άσεμνα και σε δικηγόρο.

Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση γίνονται σκέψεις όπως και οι οκτώ παραπονούμενες δικηγόροι προχωρήσουν σε ομαδική καταγγελία του 30χρονου «Δον Ζουάν», ο οποίος αδυνατεί να ελέξει τις σεξουαλικές του ορμές.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top