Ο Κύπριος δημοσιογράφος που προκάλεσε ρίγος συγκίνησης στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ! ΦΩΤΟ

Ο Κύπριος δημοσιογράφος που προκάλεσε ρίγος συγκίνησης στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ! ΦΩΤΟ

Ανέβηκε στο έδρανο και εξιστόρησε την περιπέτεια υγείας του δίνοντας μαθήματα ζωής, αλλά συνάμα και ανθρωπιάς...

Ο Σταύρος Κυπριανού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την περιπέτεια της υγείας του στα πλαίσια της προσπάθειας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ για να παρακινήσουν τον κόσμο να γίνει δ΄ποτης οργάνων.

Όπως έγραψε στα social media: «Γίνε δότης οργάνων, βάλε γκολ στη ζωή!! Αξιέπαινη προσπάθεια εκ μέρους των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΠΟΕΛ για την δωρεά οργάνων. Τιμή μου που κλήθηκα να διηγηθώ την εμπειρία μου.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE