Θανατηφόρο στη Λευκωσία: Συνελήφθη ο 35 χρόνος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια
Στη σύλληψη του 35χρονου οδηγού του οχημάτος που παρέσυρε την 87χρονη Ιφιγένεια Κρασιά προχώρησε η Αστυνομία.
Της Ιωάννας Μάντζιηπα
Σύμφωνα με πληροφορίες που κατέχει η ιστοσελίδα μας, η Αστυνομία για την ώρα δεν κατέχει επίσημα έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητα του. Ωστόσο, οι πληροφορίες που έχει στην κατοχή της αναφέρουν πως πρόκειται για άντρα Πολωνικής καταγωγής.
Οι μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής αναφέρουν πως τον τελευταίο χρόνο ο άτυχος άνδρας ζούσε μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο δωμάτιο που το μόνο που περιελάμβανε ήταν ένα αποχωρητήριο χωρίς πόρτες και παράθυρα.
Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που τον αντίκριζαν καθημερινά στην Οδό Αμπελακίωνας, όπου τριγυρνούσε μόνος του με ένα μπουκάλι κρασί ή μπύρα στο χέρι και τις περισσότερες φορές σε κατάσταση μέθης.
Οι γείτονες αναφέρουν πως ο άντρας ήταν μόνος του και τις περισσότερες φορές οι ένοικοι της περιοχής του έδιναν φαγητό για να επιβιώσει. Το ίδιο έκαναν όπως μας ανέφεραν και τα διάφορα ταχυφαγεία που βρίσκονται στην περιοχή.
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί την Παρασκευή (02/09).
Διαβάστε ακόμη:
ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του αστέγου άντρα – Θα «μιλήσει» το DNA
ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑ: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας - Δηλώσεις από Γ. Σωτηριάδη
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις