ΠΑΦΟΣ: Πήγε για ποτό και της έκαψαν το αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε 27χρονο

ΠΑΦΟΣ: Πήγε για ποτό και της έκαψαν το αυτοκίνητο - Χειροπέδες σε 27χρονο

Σε εμπρηστική ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία τη φωτιά που ξέσπασε σε όχημα 23χρονης στην Πάφο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία τέθηκε σε κινητοποίηση στις 3.40 τα ξημερώματα την Κυριακή 4/9 για την κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από νυχτερινό κέντρο και σε ανοικτό χώρο στην Πάφο. 

Η φωτιά έγινε κατορθωτό να κατασβεστεί από υπαλλήλους του κέντρου και θαμώνες του πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διαφάνηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Η πυρκαγιά προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό μέρος του οχήματος,στο ταμπλό και στη θέση του συνοδηγού. 

Η Αστυνομία, ύστερα από μαρτυρία που εξασφάλισε, προχώρησε στην σύλληψη 27χρονου ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση.

Ο 27χρονος ανακρινόμενος προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE