ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε μεθυσμένος και όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο άρχισε να φωνάζει

ΠΑΦΟΣ: Οδηγούσε μεθυσμένος και όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο άρχισε να φωνάζει

Γύρω στις 2.30π.μ. την Κυριακή 4/9 , κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, σε δρόμο στην Πάφο, μέλη της Τροχαίας Πάφου, ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος κάτοικος Πάφου.

Ο 32χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 122μg% αντί 22μg%, ενώ στη συνέχεια, δεν έδωσε ικανοποιητικό δείγμα εκπνοής για διενέργεια τελικής εξέτασης αλκοόλης.

Όταν οι αστυνομικοί, τον ενημέρωσαν ότι για το αδίκημα της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, θα διωχθεί ποινικά και ότι το αυτοκίνητο του θα έπρεπε να μεταφερθεί για φύλαξη σε Αστυνομικό Σταθμό, ο 32χρονος αντέδρασε φωνάζοντας και προκαλώντας ανησυχία. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της πρόκλησης ανησυχίας και να τεθεί υπό κράτηση.

Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE