Λιώσαμε! Ο 2χρονος λεβέντης που χορεύει Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς! Καταχειροκροτήθηκε στην «Παραδοσιακή βραδιά»

Λιώσαμε! Ο 2χρονος λεβέντης που χορεύει Κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς! Καταχειροκροτήθηκε στην «Παραδοσιακή βραδιά»

Πρεμιέρα έκανε στο Sigma η εκπομπή «Παραδοσιακή βραδιά» με παρουσιάστρια την Βασιλική Χατζηαδάμου. Μια άλλη νότα, με έντονο το στοιχείο της παράδοσης, μια αξιόλογη παραγωγή που μπορεί η κάθε οικογένεια να παρακολουθήσει ευχάριστα.

Στην εκπομπή του Σαββάτου 3/9 εκτός από χορό και τραγούδι απολαύσαμε και ένα «μπόμπιρα» μόλις 2,5 χρονών ο οποίος κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κερδίσει το χειροκρότημα όλων και να «αναγκάσει» την παρουσιάστρια να τον συγχαρεί

Ο μικρός βρακοφόρος λεβέντης ονομάζεται Κύρος Πάζαρος και απ’ ότι φαίνεται έχει το χορό στο αίμα του! O μικρός με το μεγάλο ταλέντο συμμετέχει στη Σχολή χορού "Ιεροί Κήποι" στη Γερσκήπου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.