ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα κρατητήρια θα «βγάλει» την νύκτα ο 20χρονος Τουρκοκύπριος που προκάλεσε «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα κρατητήρια θα «βγάλει» την νύκτα ο 20χρονος Τουρκοκύπριος που προκάλεσε «πονοκέφαλο» στην Αστυνομία

Παρά το ότι η Αστυνομία αιτήθηκε την πενθήμερη κράτηση 21χρονου Τουρκοκύπριου που εδώ και μέρες καταζητείτο για υποθέσεις κλοπών, διαρρήξεων, συμπλοκών και τροχαίων αδικημάτων, και τελικά συνελήφθηκε την Κυριακή (04/09), το δικαστήριο αποφάσισε όπως ο νεαρός τεθεί υπό μονοήμερη κράτηση.

Ο 21χρονος είχε απασχολήσει επανειλημμένα και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές. Προχθές καταγγέλθηκε από 20χρονο ότι τον κτύπησε και του απέσπασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου.

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε από μέλη της Αστυνομίας των ΒΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε. Στη συνέχεια μετέβη στο χώρο όπου είχε σταθμεύσει το όχημά του και διαπίστωσε ότι έλειπε. Εντός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τον 20χρονο, υπήρχε το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του που περιείχε χρηματικό ποσό και πιστωτικές κάρτες.

Λίγες μέρες νωρίτερα, όχημα στο οποίο επέβαινε ο καταζητούμενος, ανακόπηκε για έλεγχο, Πέραν των τροχαίων αδικημάτων τα οποία είχε διαπράξει ο οδηγός, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το όχημα είχε διαγραφεί από το 2012. Ο 21χρονος ανέπτυξε τότε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, με τη λήξη του 24ωρου διατάγματος κράτησης του, ο 21χρονος θα συλληφθεί εκ νέου, αυτή τη φορά από το ΤΑΕ Πάφου, καθώς η παράνομη δράση του φαίνεται να επεκτείνεται και στην επαρχία Πάφου.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE