Έκλεισε ο δρόμος που οδηγεί στο Τρόοδος λόγω των σοβαρών κατολισθήσεων - Νέα ανακοίνωση από την Αστυνομία Κύπρου

Έκλεισε ο δρόμος που οδηγεί στο Τρόοδος λόγω των σοβαρών κατολισθήσεων - Νέα ανακοίνωση από την Αστυνομία Κύπρου

Με νέα ανακοίνωση της η Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει τους οδηγούς πως δρόμος που οδηγεί στο Τρόοδος θα παραμείνει κλειστός.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία αναφέρει πως o δρόμος Πλατρών – Τροόδους, στο ύψος της περιοχής «Ψηλό Δέντρο», έχει κλείσει για την κυκλοφορία λόγω κατολισθήσεων βράχων και όγκου χώματος.

Ως εκ τούτου, η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω Πλατρών.Αυτή η προσωρινή κυκλοφοριακή διευθέτηση θα παραμένει μέχρι αύριο που θα καθαριστεί ο δρόμος.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Διαβάστε ακόμη: ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταρρακτώδεις βροχές έχουν προκαλέσει κατολισθήσεις στο οδόστρωμα – Διαβάστε ποιοι δρόμοι είναι επικίνδυνοι - ΧΑΡΤΗΣ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE