Φωτιά σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων

Φωτιά σε μπυραρία στον Κόλπο των Κοραλίων

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας μετά από μήνυμα που λήφθηκε για πρόκληση πυρκαγιάς σε μπυραρία στη Λεωφόρο Κόλπο των Κοραλίων.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή γύρω στις 06:50 το πρωί και αντιλήφθηκαν τη φωτιά με αποτέλεσμα να ειδοποιήσουν άμεσα την Αστυνομία.

Ανταποκρίθηκαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, δύο από τον πυροσβεστική σταθμό Πάφου και ένα από την Πάφο ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με χρήση τυλιχτήρα νερού και  αναπνευστικές συσκευές κατόρθωσαν την κατάσβεσή της σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ακολούθησε έρευνα και εξαερισμός του κτιρίου της μπυραρίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ζημιές προκλήθηκαν στην επίπλωση και τον ηλεκτρικό εξοπλισμό  του κτιρίου και υπολογίζονται στις 20 χιλιάδες ευρώ  περίπου κατά προσέγγιση.

Η σκηνή αποκλείστηκε και οι εξετάσεις συνεχίζονται με σκοπό τη διερεύνηση των αιτιών της πρόκλησης της φωτιάς. Αστυνομία και πυροσβεστική εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα μη αποκλειόμενης και της κακόβουλης ενέργειας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE