Φονικό Αγ. Νάπας: Θέλει να του πληρώσουμε και τον δικηγόρο ο Dejan Loy

Φονικό Αγ. Νάπας: Θέλει να του πληρώσουμε και τον δικηγόρο ο Dejan Loy

Την νομική αρωγή από το κράτος ζήτησε ο 42χρονος Σέρβος Dejan Loy στην δικαστική διαδικασία της Δευτέρας (05/09) ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου της Λάρνακας,

Οι έξι κατηγορούμενοι του στυγερού φονικού της Αγίας Νάπας παρουσιαστήκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας χωρίς να φέρουν αλεξίσφαιρα γιλέκα όπως τις προηγούμενες δικάσιμες.

Ο 42χρονος Σερβος Dejan Loy τη Δευτέρα (05/09) ζήτησε νομική αρωγή από το Κακουργιοδικείο με την Πρόεδρο του Σώματος να δίνει άμεσα οδηγίες έτσι ώστε να γίνει έκθεση του Γραφείου Ευημερίας αναφορικά με την οικονομική του κατάσταση του.

Να σημειώσουμε πως ο δικηγόρος της Σωτήρας Νεοφύτου (σύντροφος Πάμπου Ανδρέου) ανέφερε ότι στην επόμενη δικάσιμο θα αγορεύσει κατά πόσον μπορεί να στοιχειοθετηθεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου η κατηγορία της συνέργειας που αντιμετωπίζει η κ. Νεοφύτου αφού, όπως εξήγησε, αυτή (η κατηγορία) δεν υπάρχει στον ποινικό κώδικα.

#

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνεί την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE