Ανέβηκε στη σοφίτα και βρήκε τα... λείψανα γυναίκας που χάθηκε πριν 40 χρόνια

Ανέβηκε στη σοφίτα και βρήκε τα... λείψανα γυναίκας που χάθηκε πριν 40 χρόνια

Ένας άνδρας στην Κάτω Σαξονία τη Γερμανίας έκανε μια από τις πιο μακάβριες ανακαλύψεις που έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας.

O 33χρονος ανέβηκε στη σοφίτα της αγροικίας του πατέρα του, στην περιοχή του Κλόπενμπουργκ και βρήκε τα... λείψανα μιας γυναίκας, καλυμμένα με φύλλα και άχυρα.

Όπως αναφέρουν τα γερμανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο άνδρας ήταν ο πρώτος άνθρωπος που ανέβαινε στη συγκεκριμένη σοφίτα τα τελευταία 40 χρόνια και όπως ήταν φυσικό, μπροστά σε αυτό το φρικτό θέαμα, κάλεσε την αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, επεσήμανε πως «η ανακάλυψη αυτή είναι ένα πολύ ασυνήθιστο γεγονός».

Οι αρχές θεωρούν ότι τα λείψανα ανήκουν σε μια γυναίκα, της οποίας η εξαφάνιση είχε δηλωθεί πριν 40 χρόνια. Η αστυνομία υποστηρίζει ότι η γυναίκα είχε ιστορικό ψυχικής ασθένειας και πως είχε εξαφανιστεί από το σπίτι κι άλλη φορά στο παρελθόν.

«Υποθέτουμε πως η γυναίκα ξάπλωσε για να κοιμηθεί και πως πάγωσε μέχρι θανάτου στη σοφίτα», κατέληξε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

«Νομίζουμε ότι τελείωσε», λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν - «Ο Πούτιν μπορεί να έχει φιλοδοξίες και πέρα από την Ουκρανία»

Ο Ντόναλντ Τραμπ επέμεινε κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ότι τα χτυπήματα κατά του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν ήταν όχι απλά επιτυχημένα, αλλά «εξάλειψαν» το πρόγραμμα. Όσο για τον πόλεμο Ισραήλ και Ιράν τόνισε ότι «πιστεύουμε ότι τελείωσε».

BEST OF TOTHEMAONLINE