ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξάφρισαν γνωστό οπτικό οίκο - 400 ζευγάρια γυαλιά έκαναν φτερά

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξάφρισαν γνωστό οπτικό οίκο - 400 ζευγάρια γυαλιά έκαναν φτερά

Σε γνωστό κατάστημα οπτικό οίκο "χτυπήσαν" οι διαρρήκτες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία στις 4 το πρωί την Τρίτη 6/9 στην περιοχή Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό έδρασαν οι 2 δράστες. 

Μετά την σχετική έρευνα διαπιστώθηκε ότι από το εν λόγω κατάστημα έλειπαν 400 επώνυμα ζευγάρια γυαλιά συνολική αξίας 15000 ευρώ.

Μετά από μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία οι δράστες πρόκειται για νεαρής ηλικίας και φέρεται να διέφυγαν από την σκηνή με αυτοκίνητο. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι στο κατάστημα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE