ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαρτυρία για την διάρρηξη: «Τους έβλεπα που ήταν μέσα και έκλεβαν - Έδρασαν μέσα σε δυο λεπτά!» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαρτυρία για την διάρρηξη: «Τους έβλεπα που ήταν μέσα και έκλεβαν - Έδρασαν μέσα σε δυο λεπτά!» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μαρτυρία περιοίκου της Λεωφόρου Γρίβα Διγενή της Λεμεσού εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ToΤhemaOnline. Γυναίκα είδε μπροστά στα μάτια της να γίνεται η διάρρηξη του καταστήματος γνωστών οπτικών.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Όπως μας περιγράφει ένοικος της περιοχής η οποία θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, γύρω στις 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (06/09) αντιλήφθηκε το φωτάκι του συναγερμού στο κατάστημα των οπτικών να αναβοσβήνει. Όπως μας επισήμανε, δεν πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα για να αντιληφθεί πως γινόταν μάρτυρας της διάρρηξης.

Η ίδια αναφέρει πως «oι δυο δράστες δεν έκαναν περισσότερο από μερικά λεπτά. Μπήκαν αμέσως στο κατάστημα και σε λιγότερο από δυο λεπτά έφυγαν. Μόλις άκουσα το συναγερμό, πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία και ενημέρωσα πως αυτή την ώρα κάποιοι κλέβουν το κατάστημα οπτικών. Τους είπα μάλιστα πως βρίσκονται ακόμη μέσα στα οπτικά»

Σύμφωνα με την μαρτυρία της, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα σκούρου χρώματος και αμέσως τράπηκαν σε φυγή. «Το μόνο που κατάφερα ήταν να πάρω τα αρχικά της πινακίδα εγγραφής του οχήματος. Τους είχε «πιάσει» το κόκκινο στα φώτα τροχαίας αφού κατευθύνθηκαν ανατολικά της πόλης», πρόσθεσε.

Η Αστυνομία δεν άργησε να φτάσει στη σκηνή μας επισήμανε. «Δυστυχώς για μερικά λεπτά ίσως να προλάβαιναν τους δράστες κατά την έξοδο τους από τα οπτικά», εξήγησε.

Να σημειώσουμε ότι με το πρώτο φως της ημέρας οι άντρες του Τμήματος διαρρήξεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού έπιασαν δουλεία.

Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε, αναμένεται να πάρουν όλα τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των γειτονικών καταστημάτων έτσι ώστε να εντοπίσουν τους δράστες. Πάντως, οι τελευταίοι, όπως δείχνει και η πιο πάνω μαρτυρία, έδρασαν με τρόπο που φανερώνει πως έχουν πείρα σε διαρρήξεις...

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απαγόρευση κινητών: Πώς θα εφαρμοστεί και ποιες είναι οι ποινές - Όσα δήλωσε η Υπουργός Παιδείας στο «Τ»

«Σαν την Κύπρο εν έσχει»: «Πέταξαν» τα έσοδα από τον τουρισμό – Αυτές οι αγορές ξόδεψαν τα περισσότερα – Πίνακες

Στο Νοσοκομείο 29χρονος μετά από συμπλοκή: Εντοπίστηκε σε δρόμο με τραύμα στην πλάτη - Άφαντος ο δράστης

Δυο ανήλικοι πίσω από την πυρκαγία στην Τριμίκλινη - «Έπαιζαν» με πυροτεχνήματα

Xρήστος Μάστορας: Δείτε τον να χορεύει στο TikTok με την αδερφή του - Βίντεο



Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Ξεκινούν δεύτερο κύκλο ενδοσκόπησης τα κόμματα - Από τον προβληματισμό στις αποφάσεις

Στη δίνη έντονου προβληματισμού βρίσκονται τα κόμματα τα οποία μετά τον πρώτο απολογισμό για το αποτέλεσμα των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου, συνεχίζουν την ενδοσκόπηση και την ανάλυση, με στόχο τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top