Οι χωρισμοί της κυπριακής showbiz το καλοκαίρι του 2016! VIDEO

Οι χωρισμοί της κυπριακής showbiz το καλοκαίρι του 2016! VIDEO

Single... απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς τον αγαπημένο τους στο πλευρό τους...

Μοναχικό ήταν το καλοκαίρι του 2016 για την Έλια Ιωαννίδου και την Χριστιάνα Θεοδώρου οι οποίες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τους αγαπημένους τους, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από την άλλο ο Ντε Βινσέντι του ΑΠΟΕΛ με την Κύπρια socialite Λουκία Σεργίδη μπορεί να μετρούσαν μόνο λίγους μήνες σχέσης, αλλά ο έρωτάς τους πήρε διαστάσεις, κάτι που δεν τους εμπόδισε να χωρίσουν και απολαύσουν το καλοκαίρι σε διαφορετικά μήκη και πλάτη της Γης. 

Δείτε το ρεπορτάζ για τους χωρισμούς των Κύπριων επωνύμων στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Love & Style»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Προεδρία της Βουλής: Οδυσσέας άφησε υπονοούμενα για Χαραλαμπίδου – Απόλυτη απόρριψη Χρίστου σε Αννίτα και ΑΚΕΛ

Τέσσερις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές 2026, οι πολιτικοί αρχηγοί και εκπρόσωποι κομμάτων βρέθηκαν στο μεγάλο debate του Alpha Κύπρου, σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση με εντάσεις, σπόντες και πολιτικά μηνύματα λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η συζήτηση κινήθηκε από την οικονομία και το Κυπριακό μέχρι τις πιθανές συνεργασίες και την επόμενη Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE