ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαμαρτυρούνται οι εκπαιδευτικοί της Φυσικής Αγωγής – Λένε «Όχι» στην επιβολή μικτής γύμνασης

Διαμαρτυρούνται οι εκπαιδευτικοί της Φυσικής Αγωγής – Λένε «Όχι» στην επιβολή μικτής γύμνασης

Ο Σύνδεσμος Γυμναστών Κύπρου καταγγέλλει τη στάση των παραγόντων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού να επιβάλλει την μικτή γύμναση στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής, καταστρατηγώντας, όπως αναφέρει, υπουργική απόφαση επί του θέματος, ημερομηνίας 17/9/2002, στην οποία δηλώνεται ξεκάθαρα ότι η διαβεβαίωση του Υπουργού Παιδείας για ξεχωριστή κατά φύλο γύμναση μαθητών και μαθητριών και η αντίθεσή του στη μικτή γύμναση.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Γυμναστών Κύπρου ζητά από τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης άμεση ανάκληση σχετικής περσινής εγκυκλίου και άμεση ανάκληση οδηγιών για μικτή γύμναση σε Γυμνάσια και Λύκεια, ενώ ζητά παράλληλα από την ηγεσία της ΟΕΛΜΕΚ να σταθεί επιτέλους στο ύψος της και να στηρίξει τα μέλη της στα δίκαια και σοβαρά αιτήματά της.

“Ζητούμε”, σημειώνει, “από τα μέλη μας να βρίσκονται σε ετοιμότητα για λήψη μέτρων εάν η στάση του Υπουργείου δεν διαφοροποιηθεί εντός των ημερών”.

Ο Σύνδεσμος Γυμναστών Κύπρου καλεί τα μέλη του σε εκδήλωση διαμαρτυρίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016, στις 14.00, έξω από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, μαζί με τους Συνδέσμους Τεχνολόγων, Οικιακής Οικονομίας και Χημείας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top