Θρίλερ με την αγνοούμενη από τις πλημμύρες στον Δήμο Θερμαϊκου – Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θρίλερ με την αγνοούμενη από τις πλημμύρες στον Δήμο Θερμαϊκου – Ώρες αγωνίας για την οικογένεια της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα ίχνη της 53χρονης χάθηκαν μετά τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στον Δήμο Θερμαϊκού

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 53χρονης γυναίκας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μετά τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν στον Δήμο Θερμαϊκού εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η ιστοσελίδα το Protothema.gr, Στις έρευνες, που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, συμμετέχουν η Αστυνομία, το Λιμενικό, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ο σύζυγος της 53χρονης ήταν αυτός που επικοινώνησε την Τετάρτη (07/09)  πρωί με το Α.Τ. Μηχανιώνας και ανέφερε ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε μαζί της ήταν το προηγούμενο βράδυ, όταν και η γυναίκα ανέφερε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένη μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό της. Έκτοτε δεν είχε κάποια άλλη επικοινωνία μαζί της.

Θρίλερ με την αγνοούμενη στη Νέα Μηχανιώνα

Το αυτοκίνητο της 53χρονης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κεντρικό σημείο της Νέας Μηχανιώνας, γύρω στις 5 χθες τα ξημερώματα, με τη γυναίκα να είναι άφαντη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE